FAQ's

Accepteren jullie ook designs gemaakt in Photoshop, Illustrator of andere webdesign tools?

Wij accepteren behalve Sketch bestanden vanzelfsprekend ook Photoshop bestanden, Illustrator bestanden, en zelfs PDF, JPEG of PNG.

Ik wil de website gekoppeld hebben aan een CMS, doen jullie dat ook?

Zeker! Sowieso Wordpress en Netlify CMS, maar neem contact op als je andere wensen hebt!

Kunnen jullie ook zorgen voor domeinregistratie en webhosting?

Uiteraard! Neem contact op voor meer informatie.

Ik zie nergens prijzen staan. Kun je een indicatie geven over de kosten?

Elke website wordt op maat gemaakt en daardoor kunnen wij geen valse beloftes doen door standaard prijzen op de website te zetten. Stuur je design op en je krijgt zeer snel een prijs te horen! Ook hoor je dan in welk tijdsbestek de website opgeleverd gaat worden.

Hoe werkt het met betalen?

Nadat je ons jouw design hebt toegestuurd krijg je van ons een offerte. Zodra je die offerte goedkeurt, vragen wij je om de betaling per factuur over te maken zodat we snel met je website kunnen beginnen. Maar we gaan net zo lang door tot je tevreden bent en hanteren een 100% niet goed, geld terug garantie.

Waar zitten jullie?

Wij zijn werkzaam in Meerstad en Haren, twee dorpen op steenworp afstand van de stad Groningen. Wij schrijven alle code zelf en besteden niks uit. Hierdoor kunnen wij garant staan voor 100% kwaliteit.

Over Sketch2HTML

Sketch2HTML is opgericht door web developer Wouter Muller. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring met het bouwen van websites/webapplicaties, zowel in loondienst bij verschillende bedrijven (oa. Blacklane in Berlijn en Catawiki in Nederland) als als freelancer. "Voor mij is het belangrijk dat alles qua user experience supergoed werkt, maar ook dat de code aan de achterkant van hoge kwaliteit is."

Upload je design hier!

Bij grote bestanden kan je ook een WeTransfer linkje sturen naar info@sketch2html.nl.

Contact

E-MAIL ONS

info@sketch2html.nl

LIEVER WHATSAPP?

06 83333518